af004633: Danny Nolf - SP; Vansteenkiste, Stéphane (1991)
"Affiche uitgegeven in 1991 door de Socialistische Partij (SP) van Wervik voor de provincieraadsverkiezingen in West-Vlaanderen. Afbeelding: zwart-witfoto van Danny Nolf. Tekst: Danny Nolf 1e PLAATS PROVINCIE. SP REKEN EROP. Verantwoordelijke uitgever: Stéphane Vansteenkiste, Sint-Jorisstraat 6, 8740 Wervik. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"