fo008758: Metaalarbeider - Sado
"Zwart-witfoto van een metaalarbeider die klokken maakt. Opschrift achteraan: België het land der klokken. Een vakman verwijdert de gebakken vorm van de klok die gediend heeft om de vorm aan de klok te geven. Deze vorm wordt vernietigd en hersmolten tot andere doeleinden. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"