te004430: Bij de karoon-stammen op Nieuw Guinea - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1939/06/11))
"Een gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend een lid van de Karoon-stam die bijt in een arm van een blanke. Een humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in de rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 11 juni 1939. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"