af001519: Samen sterk voor vrede en werk - SP; Kreveld, Gerrit
"Affiche uitgegeven in 1983 door de Socialistische Partij (SP) voor de Dag van de Arbeid. Afbeelding: gras met een paar bloemen. Tekst: Samen sterk voor vrede en werk.SP 1 mei. Vrij van zegel - Verantw. uitg.: G. Kreveld - Keizerslaan 13 - 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"