fo005336: Coöperatieve drukkerij van Huy
"Zwart-witfoto van een maaltijd aangeboden door de coöperatieve drukkerij van Huy, 18 mei 1924. Opschrift: Déjeuner offert, le 18 mai 1924, par l'impremerie coöperatieve Huy au Cercle d'Education Ouvrière de Saint-Gilles (Bruxelles). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"