af003878: Tegen de muur van de macht. De beweging van de mensen - Socialistische Arbeiderspartij (SAP); Scheltiens, Vincent
"Affiche uitgegeven in 1999 door de Socialistische Arbeiderspartij (SAP) voor een socialistisch en ecologisch alternatief voor het heersende kapitalisme. Tekst: Tegen de muur van de macht. De beweging van de mensen. SAP, Socialistische Arbeiderspartij, 02/523.40.23. Rood, blad van de SAP. Ver. Uitg. V. Scheltiens, Plantinstraat 29, 1070 Brussel."