fo002383: Soepcomité in brouwerij La Fleur d'or - Leyssens (1917)
"Zwart-witfoto van het soepcomité in brouwerij La Fleur d'or in Leuven tijdens de Eerste Wereldoorlog, 1917. Uiterst rechts Frans Van Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"