af016357: Charles Cornette speelt Johan Padan en de ontdekking van Amerika van Dario Fo - Fo, Dario; Wereldculturencentrum Zuiderpershuis; Internationale Nieuwe Scène
"Affiche van Dario Fo uitgegeven tussen 1998 en 2001 door het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis Antwerpen voor de toneelvoorstelling Johan Padan en de ontdekking van Amerika door de Internationale Nieuwe Scène. Afbeelding: man met vlag zittend op een varken. Tekst: Internationale Nieuwe Scène. Charles Cornette speelt Johan Padan en de ontdekking van Amerika van Dario Fo. Nobelprijsvoor literatuur 1997. Productie Wereldcultuurcentrum. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"