fo030595: Maurits van Saene; Beeldende kunst - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van kunstschilder Maurits van Saene zittend in de zetel naast de stoof. Jaren 1970. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"