Het seksuele delikt en de minderjarige : strafrechterlijke benadering van seksueel kontakt met en tussen minderjarigen? - Brandt, Henk (Amsterdam: Vrije Universiteit Amsterdam, 1975)
"Fonds Suzan Daniel (FSD)Doctoraalscriptie Vrije Universiteit Amsterdam"