aft006136: Free concert Wim De Craene, Johan Verminnen - Drukkerskollektief De Wrikker; Jongsocialisten (1982)
"Affiche uitgegeven in 1982 door de Jongsocialisten (JS) voor een concert van Wim De Craene en Johan Verminnen in Schoten. Tekst: FREE CONCERT UITNODIGING gratis inkom voor alle Schotense jongeren WIM DE CRAENE, JOHAN VERMINNEN. VRIJDAG 3 SEPTEMBER om 20 u. gemeentelijke feestzaal Schoten. aangeboden door de JONGSOCIALISTEN SCHOTEN. DRUKKERSKOLLEKTIEF DE WRIKKER VZW PRINSSTRAAT 20 2000 ANTWERPEN 031 33 73 54. Reclametekst: De Morgen durft. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"