De tijd is veel veranderd : een kroniek over honderd jaar in en om Bekaert te Zwevegem - Deloof, Jan (Tielt: Lannoo; Amsterdam, 1980)
"Omslagtit.: De tijd is veel veranderd : een kroniek over honderd jaar in en om Bekaert te Zwevegem. - N.a.v. het honderdjarig jubileum van de Zwevegemse vestiging van de Bekaertgroep"