'Amis ennemis'? : communautaire spanningen in de socialistische partij tot 1914° - Van Velthoven, Harry (WT : Wetenschappelijke tijdingen : tijdschrift over de Geschiedenis van de Vlaamse Beweging)
"Harry Van Velthoven"