af004614: Lydia Nys - SP; Van der Linden, Willy (1991)
"Affiche uitgegeven in 1991 door de Socialistische Partij (SP) (Mechelen) voor de provincieraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Lydia Nys. Tekst: FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"