003.00290: Formulieren, postkaart en brief betreffende een bijdrage van de gemeenteraadsleden aan de partijkas, de betaling van een aanplakker van de stad Kortrijk, een rekening van drukker voor verkiezingspropaganda en allerlei betalingsbewijzen voor propagandamateriaal - BWP-afdeling Kortrijk
"Collection: BWP/BSP/SP-afdeling Kortrijk; Biografie: De federatie Kortrijk was een van de vele regionale federaties van de Belgische Werkliedenpartij. De partijfederaties waren lange tijd op arrondissementele basis georganiseerd. Het zwaartepunt van de federatie lag overigens niet in Kortrijk, maar in het rode ‘bolwerk’ Menen. Level of description: Item; Series: 003: Archief van BWP-afdeling Kortrijk"