Een Canadees in Amsterdam. 'We zijn nu toch allemaal queer...' [interview met gastdocent] - Keilson-Lauritz, Marita (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Marita Keilson-Lauritz Fonds Suzan Daniel (FSD)"