vl000259: Socialistische Turnkring Voorwaarts
"Vlag van de Soc.Turnkring Voorwaarts, 1921-1960, Gent, St.Amandsberg. Centraal op een rood veld: een turner en turnster met in V-vorm opgestoken armen. In de broektop, in een rechthoek: het symbool van de Socialistische Turnbond. Witte franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"