af003434: Een voetreis in het grensgebied tussen Honduras en Nicaragua - Van Muylem, Elie; August Vermeylenfonds (AVF); De Schuyter, Jo (1985)
"Affiche van Elie Van Muylem (Elie Elia) uitgegeven in 1985 door het August Vermeylenfonds, een socioculturele vereniging voor volwasseneneducatie, van Gentbrugge voor een gespreks- en een dia-avond. Afbeelding: tekening van het hoofd van August Vermeylen. Tekst: A. VERMEYLENFONDS AFDELING GENTBRUGGE ORGANISEERT EEN GESPREKS- EN DIA-AVOND EEN VOETREIS IN HET GRENSGEBIED TUSSEN HONDURAS EN NICARAGUA MET PROF. DR. M. VAN SPAANDONCK. 31 OKTOBER OM 20 UUR IN HET DIENSTENCENTRUM, BRAEMKASTEELSTRAAT, GENTBRUGGE. INKOM GRATIS. VERANTW. UITG.: JO DE SCHUYTER, OUDE BRUSSELSEWEG 119, 9219 GENTBRUGGE. VRIJ VAN ZEGEL ART. 198. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"