fo028871: Mr. Televox opens chemist' exposition - Champroux, Georges
"© CISAC member Zwart-witfoto van een pop, voorstellend Mr Televox, uitgestald op een podium met naast hem een vrouw. Chemiebeurs in New York, 1929. Opschrift: De Mechanische Man, beter bekend als Mr. Televox, opende officieel de Chemist 'Exhibit in Grand Central Palace in New York, 6 mei. Onder de capaciteiten van deze heer bevinden zich: het inschakelen van elektrische lampen, het mengen van chemicaliën, het blazen op een hoorn. Miss Alice McDermott, een bezoekster van de show, wordt getoond met Mr. Televox. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"