fo006495: Spaak en De Brouckère op de Algemene Raad BSP - Van Cauwenbergh, Louis
"Zwart-witfoto van Paul-Henri Spaak en Louis De Brouckère op de Algemene Raad van BSP in Brussel, 18 september 1944. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"