Man Parrish, gay producer en 'peetvander van de House' : "Boy George verantwoordelijk voor dood van mijn vriend" - van den Hoogen, Bart (De Gay Krant, onafhankelijk homofiel maandblad)
"Bart van den Hoogen Fonds Suzan Daniel (FSD)"