fo002733: Bestuur Centrale Bouw en Hout
"Zwart-witfoto van het bestuur van de Centrale Bouw en Hout. Groepsfoto met zittend v.l.n.r. o.a. Vlaminck, Gryson, Camiel Lootens en Emile Vergeylen. Staand: Jules De Backer, J. Ponte, Paul (?) De Witte, W. De Rijcke, Willems, De Roo, Van Lancker en J. Fillips. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"