003.00248: Omzendbrieven, verslagen en briefwisseling (N/F) betreffende administratieve regelingen voor de seizoenarbeiders, congresteksten over propaganda en rekrutering, de jaarwerking 1934, 1935 en 1937, de financiële werking 1937, de weigering van Jos Coole om op de senaatslijst te kandidateren en de wetgevende verkiezingen 1929 - BWP-afdeling Kortrijk
"Collection: BWP/BSP/SP-afdeling Kortrijk; Biografie: De federatie Kortrijk was een van de vele regionale federaties van de Belgische Werkliedenpartij. De partijfederaties waren lange tijd op arrondissementele basis georganiseerd. Het zwaartepunt van de federatie lag overigens niet in Kortrijk, maar in het rode ‘bolwerk’ Menen. Level of description: Item; Series: 003: Archief van BWP-afdeling Kortrijk"