fo028691: Modell des Ufa Geländes in Babelsberg - UFA (Universum Film AG)
"Zwart-witfoto van een maquette met een fabriek en huizen. Jaren 1920. Foto UFA (Universum Film AG). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"