pr000778: M. de Smet de Naeyer (L'Illustration Européenne : journal international de la famille)
"Prent in zwart-wit voorstellend het portret van M. de Smet de Naeyer, de nieuwe minister van Financiën. Prent verschenen in L'Illustration Européenne, 8 april 1894."