fo000879: Textielfabriek "NV Textile des Flandres" - Buyens, Joseph
"Zwart-witfoto van het binnenzicht van de textielfabriek NV Textile des Flandres in Torhout in de jaren 1920. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"