af004207: Laat de vrije meningsuiting zegevieren in Rusland. Ontsteek jouw vlam voor vrijheid - Amnesty International Vlaanderen; Moeskops, Karen
"Affiche uitgegeven in 2013 door Amnesty International Vlaanderen voor vrijheid van meningsuiting in Rusland. Tekst: Laat de vrije meningsuiting zegevieren in Rusland. Ontsteek jouw vlam voor vrijheid. Verdedig de vrije meningsuiting in Rusland met vuur. Want ook na de winterspelen gaat de strijd voort. Teken de petitie gericht aan Poetin op flamesforrussia.com. V.U. Karen Moeskops, Kerkstraat 156, 2060 Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"