fo028777: Poppenspel - Sado
"Zwart-witfoto van een man die de poppen verzorgd voor een poppenspel/theater. Internationaal Marionettenmuseum Peruchet, Elsene/Brussel. Jaren 1930. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"