fo035666: Agalev/Groen - De Neef, Eddy
"Kleurfoto van Isabel Vertriest en Luckas Vander Taelen tijdens het Europese verkiezingscongres van de Groenen te Parijs op 27 februari 1999. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"