De mijnwerkers van Yeni Celtek : massaproces in Turkije tegen 510 mijnwerkers en 179 anderen, die streden voor verbetering van hun miserabele arbeidsvoorwaarden (Utrecht: Devrimci Yol Turkije Informatie, 1983)
"voorwoord en vertaling: Heinz M. Ritzen"