fo025006: Staking Openbare Diensten 1987 - Schellens, Edward
"Zwart-witfoto van een betoging n.a.v. een stakingsactie van de Openbare Diensten, juni 1987. Zicht op de betogers met vlaggen en spandoeken. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"