Het grote rode verhaal : geschiedenis van de socialistische beweging in Sint-Niklaas - Peiren, Luc (Gent: Amsab-ISG, 2017)
"Tentoonstelling en brochure gerealiseerd door Amsab-Instituut voor Sociale Geschiedenis ; tekst- en beeldredactie: dr. Luc Peiren ; vormgeving: Patricia Rau In het kader van het project 'Stad Sint-Niklaas - 800 jaar' FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"