Inkomensverdeling en armoede in de "hogere-inkomens" ontwikkelingslanden : een kwantitatieve benadering - Van Loock, Wim
"Van Loock Wim BMLIKThesis Universiteit Antwerpen, licentiaat in de Toegepaste Economische Wetenschappen. Fotocopie."