te000297: Ils ont sauvé la démocratie !! Chili 1973 - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Afbeelding van twee mensen die op elkaar op de grond liggen. Onderaan een menigte kleine soldaten. Rechtsonder datum, 30 september 1974. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"