De chrysant en het zwaard. Waarom pleegde Mishima hara-kiri? - Westerbeek van Eerten, Thijs (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Thijs Westerbeek van Eerten Fonds Suzan Daniel (FSD)"