txt000502: Rode Valken, IFM SEI Cap 19-28.7.88 IMATRA Finland
"Een rood T-shirt met ronde halsuitsnijding en korte mouwen. Tekst: IFM SEI Cap 19-28.7.88 IMATRA Finland. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"