pk001290: Krieg und Frieden. Maul halten und weiter dienen - Achten, Udo; Grosz, George; WI-Verlag (1982)
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend een Christusfiguur aan het kruis, met een masker voor de mond en een kruis in de linkerhand. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"