hs000347: Le soleil, houtsnede nr. 5/63 - Masereel, Frans (Die Sonne : 63 Holzschnitte, 1919)
"Houtsnede nr. 5 uit een reeks van 63 getiteld, Le soleil. Zie ook: ga000347 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"