Memento mori : de begraafplaats als educatieve ruimte : een handreiking voor bemiddelaars - Ingels, Tamara (Brussel: ASP, 2017)
"Tamara Ingels (red.) ; met bijdragen van Mario Baeck, Walter Brems, Gustaaf Cornelis, Marleen De Ceukelaire, Christoph De Spiegeleer, Joke Den Haese, Catherine Harotte, Wim Keyaerts, Arne Troffaes, Patric Van den Nieuwenhof, Lin Verbeemen"