hs000305: Mon livre d' heures, drukblok nr. 1/165 - Masereel, Frans (Mein Stundenbuch)
"Drukblok nr. 1 uit een reeks van 165 getiteld, Mon livre d' heures. Zie ook: ga000305 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"