Samenwerken kan werken : de SP is geen 'kiesvereniging' maar een democratische en sociale ledenbeweging (Antwerpen: SP, 1992)
"Werkingscongres gehouden op 13 en 14 juni 1992 te AntwerpenIn bijlage : vijfentwintig blijvende aandachtspunten"