fo003753: ISAOL verzamelt voor de Zimmertoren in Lier
"Zwart-witfoto van een bijeenkomst van ISAOL (Internationale Socialistische anti-oorlogsliga) voor de Zimmertoren in Lier, 16 augustus 1936. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"