af001922: Le compte à vue CODEP - CODEP (1983)
"Affiche uitgegeven in 1983 door de spaarkas CODEP voor de zichtrekening. Afbeelding: kleurentekening van een vliegend tapijt gevormd door, bancontact, een CODEP-cheque en een eurocheque boven een woestijn met wat palmbomen. Tekst: LE COMPTE A VUE CODEP. LE COMPTE DES 1001 FACILITES. Vertaalde tekst: DE ZICHTREKENING CODEP. EEN REKENING MET 1001 MOGELIJKHEDEN."