b001366: Holebi, COC Vlaanderen, Walter Van Boxelaer - Van Boxelaer, Walter
"Kunstwerk van de hand van Walter Van Boxelaer met de afbeelding van een jonge man (type dandy) in lineair zwart met kleuraccenten in de kledij, op drie vierkante witte tegels die tegen elkaar zijn gekleefd op een beklede plaat. Linksonder staat de tekst: 'C.O.C. afdeling Vlaanderen'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"