pk000203: De klok sla 5 ure! - H. Soenen
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend een arbeider die met 2 kinderen aan de hand naar de fabriek gaat, naar een schillderij van Bentos. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"