fo026454: Migranten Gent 1985 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van migrantenvrouwen voor een winkel op de hoek van Lucas Munichstraat en Kazemattenstraat, Machariuswijk Gent 1985. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"