fo007181: John Lauwereins op de handelsbeurs van het hotelwezen - Robert, Gerard
"Zwart-witfoto van o.a. John Lauwereins op de 8ste handelsbeurs van het hotelwezen, 21 januari 1967. Opschrift achteraan: Volksvertegenwoordiger-burgemeester John Lauwereins tijdens zijn openingstoespraak van de 8° Handelsbeurs van het Hotelwezen, in gezelschap van de staatsminister-secretaris Jan Piers. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"