'Nu van hooger hand...' Vijfenzeventig jaar Vlaamse Vereniging voor Bibliotheek- Archief en Documentatiewezen - Asaert, Gustaaf; Bauwens, Luc; De Coninck, Paul (Antwerpen: Vlaamse Vereniging voor Bibliotheek-, Archief- en Documentatiewezen, 1996)
"onder hoofdredactie van Frans Heymans"