Mutualités de tous les pays : un passé riche d'avenir - Gibaud, Bernard; Dreyfus, Michel (Paris: Mutualité Française, 1995)
"Acten van het internationaal colloquium over de geschiedenis van de mutualiteiten gehouden te Parijs, 1 tot 3 december 1992"