af000236: Lijsttrekker Vlaamse raad André Van Nieuwkerke - SP Brugge; Debusschere, Stefaan
"Affiche uitgegeven in 1999 door de Socialistische Partij (SP) Brugge voor de Vlaamse verkiezingen. Tekst: Lijsttrekker Vlaamse raad André Van Nieuwkerke. SP 3 sterk en sociaal www.sp.be. Verantwoordelijke uitgever: S. Debusschere, Steenstraat 96, 8000 Brugge. Verkiezingsdrukwerk. Vrij van zegel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"